Workshop StraatfotografieMet plezier leren fotograferen

  

image

Workshop Straatfotografie

Onze Workshops zijn 'minicursussen'!

  • Onder begeleiding van een vakfotograaf/-docent
  • Op zoek naar 'verhalen' & werken aan zelfvertrouwen
  • Leer verschillende 'straattechnieken'
  • Kleine groepen, voor beginners & gevorderden
  • Gratis kwartaalabonnement op ons E-Magazine, Photo Exposure
  • Gratis toegang tot het bijbehorende naslagwerk
 

Straatfotografie is spannend, leuk en vaak onverwachts!

Straatfotografie is niet makkelijk en draait om twee hele belangrijke factoren; zelfvertrouwen en het leren maken van opnames met een ‘verhaal’.

Tijdens de workshop zullen we verschillende technieken in de praktijk gaan beoefenen hoe we mensen op straat het beste kunnen fotograferen. Naast het werken aan ons zelfvertrouwen gaan we vooral ook op zoek naar ‘verhalen’. Leren kijken en op het ‘beslissende moment’ afdrukken staan dan ook centraal tijdens deze middag!

Eén ding is zeker u zult niet alleen een serie met 'boeiende opnames' mee naar huis nemen, ook uw zelfvertrouwen in andere (fotografische)situaties zal enorm zijn toegenomen!

 

Hoe werkt het?

Onze workshops zijn 'minicursussen'! We gaan je namelijk voorbereiden op de workshop. Dit doen we aan de hand van de bijbehorende cursusmodule (zie ook de cursusmodule). 

Je gaat zelf, zodra het jou uitkomt, met de lesstof van de cursusmodule aan de slag. Je bestudeert deze en gaat vervolgens met de oefeningen/camera aan de gang. Deze oefeningen stuur je van te voren op naar je cursusbegeleider! Hij of zij kijkt wat er goed of misschien wat minder gaat en helpt je hiermee verder op weg. Heb je vragen dan kun je deze rechtstreeks aan hem of haar stellen, vaak krijg je per omgaande antwoord terug.

Na de praktijkmiddag stuur je een selectie van je opnames naar ons op. Ook hierop krijg je weer terugkoppeling, dit doen we in groepsverband zodat we ook van elkaar kunnen leren.

Een specifieke vooropleiding of voorkennis heb je voor deze workshop niet nodig; alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen en wordt tijdens de praktijkmiddag nog eens uitgelegd.

Naast de cursusmodule krijg je ook toegang tot het bijbehorende naslagwerk!

 

Hoeveel tijd bent u kwijt aan de voorbereiding?

De cursusmodule, ter voorbereiding op de workshop, bestaat uit twee lessen. Naast basisvaardigheden gaan we dieper in op de workshop zelf. Gemiddeld doet een cursist twee tot vier uur over een les.

De lesstof, de docent/vakfotograaf, de leeromgeving, alles is beschikbaar om op een prettige manier je einddoel te halen!

 

Wat heb je nodig?

Straatfotografie kan met elke type camera! Ook met een mobiele telefoon is dit bijvoorbeeld goed te doen.

Naast een digitale camera heb je verder de beschikking over een pc, laptop of tablet met internetaansluiting en e-mail om de lesstof op te halen en de oefeningen in te sturen.

Verder raden wij aan om het weer ten aanzien van kleding goed in de gaten te houden. Elke type weer heeft zijn unieke mogelijkheden en we geven deze workshop dan ook het hele jaar door (alleen bij heel slecht weer verplaatsen we natuurlijk in overleg de workshop).

 

Inschrijven

Na inschrijving ontvang je van ons, binnen één werkdag, een bevestiging met inloggegevens en kun je meteen aan de slag. Voldoet het niet aan je verwachting laat het ons dan binnen twee weken weten en wij zullen het lesgeld uiteraard per omgaande retourneren.

Bij ons betaal je verder geen inschrijfkosten en bij het volbrengen van de cursus krijg je een studieverklaring waarmee je het bewijs in handen hebt van de gevolgde cursus of workshop!

Kosten: met 15% Vroegboekkorting € 42,07
(normaal € 49,50)

Inschrijven, Agenda Straatfotografie

betaal methoden

 

Agenda Straatfotografie

 

Tijd    ± 12:30 - ± 17:30
Kosten  € 42,08 
(incl. 15% Vroegboekkorting)
Aantal plaatsen 4 tot 6 personen

Extra informatie: de workshops zijn inclusief BTW, koffie, thee, fris en het module e-book

 


UTRECHT

Datum:  Zaterdag 18 feb
Beschikbaarheid:   Vol!

Tijdstip  ± 12:30 - ± 17:30


UTRECHT

Datum:  Zaterdag 1 apr
Beschikbaarheid:   Vol!

Tijdstip  ± 12:30 - ± 17:30


 

We geven deze workshop ook op aanvraag op locatie (voor groepen & individueel). Voor meer informatie: 

Contact

 

betaal methoden