Cursus FotobewerkingMet Plezier Leren Fotograferen

  

image

Cursus Fotobewerking

 • Begeleiding door een ervaren vakfotograaf/-docent
 • Beheren & bewerken
 • Adobe Photoshop & Lightroom
 • Geen ervaring nodig
 • 24/7 online en overal beschikbaar
 • Gratis kwartaalabonnement op ons E-Magazine, Photo Exposure
 • Gratis toegang tot het naslagwerk
 

Inschrijven

 

Bewerken & beheren

Digitaal fotograferen vraagt soms om extra bewerking in een fotobewerkingsprogramma, zoals Photoshop of Lightroom. Fotografeer je in RAW, om nog meer uit je fotografie te halen, is het sowieso verstandig om je opnames nog even te bewerken of te corrigeren!

De perfecte foto die je hebt gemaakt blijkt vaak toch nog wat extra nodig te hebben. Een betere uitsnede, een correctie van de kleuren, verbetering van het contrast, verscherpen of misschien zelfs iets ‘weg photoshoppen’. Het komt allemaal aan de orde!

Moeilijk? Ja en nee, het is een beetje als leren lopen! In het begin vraagt het natuurlijk wat meer tijd, maar eenmaal deze tijd om het te leren erin gestoken zul je veel plezier van je fotobewerkingsvaardigheid hebben!

 

Voor wie?

Voor elke fotograaf die meer uit z'n fotografie wilt halen, voor beginners & gevorderden!

 

Waarom kies je voor Digifotocursus?

 • Om vooral op een leuke en prettige manier betere foto's te leren maken!
 • Een enthousiaste persoonlijke cursusbegeleider met een professionele achtergrond!
 • Voor een digitale persoonlijke leeromgeving, je lesmateriaal altijd voorhanden!
 • Zorgvuldig opgesteld lesmateriaal geoptimaliseerd voor zowel PC/laptop en tablet!

 

Hoe werkt het?

Je wordt begeleid door een ervaren vakfotograaf/-docent! Je bestudeert zelf de lesstof, zodra het jou uitkomt, waarbij je stap voor stap logischerwijs door het foto nabewerken wordt geholpen (aan de hand van oefenopnames en je eigen werk). Heb je vragen dan kun je deze rechtstreeks aan je cursusbegeleider stellen, vaak krijg je per omgaande antwoord terug.

Een specifieke vooropleiding of voorkennis heb je voor deze cursus niet nodig; alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen!

De cursus wordt geheel digitaal aangeboden en bestaat uit 4 lessen.

 

Hoeveel tijd kost deze cursus?

Je bepaalt zelf hoeveel uur je per week aan de cursus besteedt. Gemiddeld doet een cursist twee weken over een les. Heb je het druk of heb je juist meer tijd te besteden, geen probleem doordat je individueel wordt begeleid passen we de snelheid eenvoudig aan!

De lesstof, de docent/vakfotograaf, de leeromgeving, alles is beschikbaar om versneld je einddoel te halen. Het omgekeerde geldt natuurlijk ook. Heb je (tijdelijk) minder tijd beschikbaar, mag je langer over de cursus doen (tot drie keer de cursusduur met een minimum van 12 maanden).

Je behoudt tot aan het einde van de cursus recht op de persoonlijke begeleiding, feedback op je oefeningen en toegang tot alle online studiefaciliteiten. Hiervoor worden natuurlijk geen extra kosten berekend!

 

Wat heb je nodig?

Photoshop of Lightroom hoef je voor deze cursus niet zelf aan te schaffen! Wij zullen verwijzen naar de website van Adobe waar je gratis ‘trials’ kunt downloaden (hiermee kun je 30 dagen onbeperkt werken)!

Beslis je om de pakketten aan te schaffen dan raden wij het Adobe “Creative Cloud-fotografielidmaatschap” aan! Voor een laag maandelijks bedrag krijg je naast de twee volwaardige pakketten ook de bijbehorende mobiele apps!

Naast Photoshop en/of Lightroom heb je verder de beschikking over een pc, laptop of tablet met internetaansluiting en e-mail om de lesstof op te halen en de oefeningen in te sturen.

 

Inschrijven

Na inschrijving ontvang je van ons, binnen één werkdag, een bevestiging met inloggegevens en kun je meteen aan de slag. Voldoet het niet aan je verwachting laat het ons dan binnen twee weken weten en wij zullen het lesgeld uiteraard per omgaande retourneren.

Bij ons betaal je verder geen inschrijfkosten en bij het volbrengen van de cursus krijg je een studieverklaring waarmee je het bewijs in handen hebt van de gevolgde opleiding en studieresultaten.

Lesgeld: 1 x € 39,00

Inschrijven

betaal methoden

 

Continue bezig ons te verbeteren

Regelmatig passen we onze lessen aan, aan de hand van feedback van cursisten, marktontwikkelingen en natuurlijk onze eigen ervaringen!

Open de voorbeeldles